10 Kasım 2008 Pazartesi

Angel, 2. el kiyafet bulma noktasi

Angel Londra'nin Kuzeyinde Islington'da. Lakin Londra'ya gelip de burada gezmemek olmaz. Angel genel olarak gece hayati, unlu kulupleriyle bilinse de gunduz gittiginizde de yapilacak bir cok sey var... Sanat galerilerini, tiyatrolari atlayarak alisveris ve yeme-icme bolumune geciyorum.
1 - Mutlaka solda gormus oldugunuz Angel otobus duragindan karsiya gecip bir paralel sokaktaki yalniz haftasonlari acik olan pazara girin. Burada bir cok 2. el sergisi/magazasi goreceksiniz ki 80lerin cingene pembesi cerceveli gunes gozluklerini 10 pound'a, Burberry's pardosuleri 60 pounda, ve sahane 2. el kiyafetleri cok uygun fiyata alabilirsiniz. Burada acik havada satis yapan 50 yas uzeri cifti gordugunuzde mutlaka durup sohbet edin, emin olun cok egleneceksiniz :) 



2 - Nasilsa o kadar yurumeye acikacaksiniz, o zaman tekrar caddeye cikin ve kendinize bir Meksika yemegi hediye edin. Onerim tavuklu burrito ve yaninda Modelo bira. Turk olarak ne kadar aciya alisik da olsak, gaza gelip cok aci istememenizi oneririm. Deneme olarak orta aciyla baslayabilirsiniz.





3 - Ingiltere'de UK Cancer Research icin destek saglamak amaciyla acilmis cesitli magazalar var. bu magazalarda da genel olarak kiyafet bulabiliyorsunuz.  Siz hayirsever olarak kiyafetlerinizi, esyalarinizi bagisliyorsunuz. Bu esyalara da markalarina ve eskimislik durumuna gore degisen fiyatlari verilmekte. Siz de tuketici olarak bu esyalari alarak kanser arastirmalarina destek saglamaktasiniz. Hem uygun fiyata esya satin alabilir hem de boyle ulvi bir amaca destek olarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. 

4 - Gitmeden once The York'da mutlaka birer ale icin. Klasik bir ingiliz pub'inda klasik ingiliz ickisini icmeden olmaz ;)


Hiç yorum yok: