9 Kasım 2008 Pazar

Arsenal - Fenerbahce Macini Londra’da Bir Pub’da Izlemek



Evdeki televizyon kanallari bizim maci yayinlamadigi icin mecburen maci disarida izlemek durumunda kaldik. Normalde maclari evde izlemektense disarida izlemeyi tercih etsem de ingiliz holiganlarinin genc fenerbahceliler, carsi, vs gibi tayfalarla rahatca boy olcusebilecegini bildigimizden biraz da tirsarak evimize 5 dakika mesafede olan puba girdik. Iceride 4 adet buyuk plazma ekranda 2 farkli maci gosterdiklerini gorunce bir nebze rahatladik. En azindan ilginin %50si bizden uzak olacakti.

Birer bira aldik (ki su siralar favorim Stella Artois) ve hadi hayirlisi diyerek 5-2lik skorun da etkisiyle sanirim, madara olmasak istegiyle barda buldugumuz yere konumlandik. Bu arada bu biradan isteyecek olursaniz Stella demeniz yeterli. Aksi halde barmenler ne istediginizi anlayamayabilir.

Neyse Volkan’in hayatinin macini cikardigi anlari sakince izlerken aramizda “Allahtan direge carpti, Allahtan Lugano adami indirdi de gol yemedik” gibi cumleleri kurdugumuzdan olsa gerek, yanimizdaki ingiliz arsenalli futbolsever ah nasil kacirdik nidalarini atmaktan vazgecti. Demek ki neymis her ingiliz futbolsever korkuldugu gibi holigan degilmis

Sonucta mac bitti ve sag salim pub’dan cikip evimize geldik. Bugunku gazetelerde bir Semih’in nasil burun kanattigi bir de Volkan’in nasil panterlesip maglubiyeti engelledigi yazmaktaydi.


Volkani kedi olali fare tuttugu dunku performansi icin tebrik eder ve bizi buralarda rezil rusva etmedigi icin kendisine tesekkurlerimizi iletmeyi borc biliriz.




Hiç yorum yok: