9 Kasım 2008 Pazar

Londra'da Fenerbahce Galatasaray Maci Izlemek

Tabi gelirken Digiturk'un burada da calisacagini, dusunmeyi atladigimiz icin aboneligimizi iptal ettirip gelmistik. Lakin kartimizi buraya getirip bir uydu alicisina taksaydik gayet rahat izleyebilecektik. Zaten bir nevi de fena olmadi degil. Semra hanimli, Esra Ceyhan'li, dramatik muzikli aglatan haberli kanallari izlemeyi bir sure reddediyorum malum :)
Internette tum bilgiler aninda var nasilsa :) 
Neyse bugun bir arkadasimizin evine metro ile yarim saat suren kisa bir yolculukla ulastiktan sonra cips, kuruyemis ve iceceklerle beklenen Fenerbahce - Galatasaray macini izlmek uzere televizyon karsisina oturduk. 
Cips, kuruyemis demisken burada lays-walker's adiyla- ve pringles cipslerini kolayca her yerde bulabilirsiniz, bunun disinda bir kac cesit daha olmakla beraber bizdeki cesitliligi her markette bulmaniza imkan yok. Kuruyemis olarak cok da genis bir secenek agindan bahsetmiyorum tabi ki, tuzlu sey yemem derseniz tuzsuz fistiklari muthis, onun disinda bizim antep fistigi benzerleri de var ancak tadi antepli gibi degil maalesef. 
Neyse Kadikoy stadinin o sahane havasini buradan izlemek super bir duygu tabi ki. Buradaki maclari cogunlukla opera izler havasinda izleyen ingilizleri dusunecek olursaniz hak verirsiniz :)
Uzerine yeni kahraman yorumcumuz olan Sergen'i gormek ve yorumlarini dinlemek de sahane gitmedi degil :)

Demek ki insan buralarda da sahane mac keyfi yasayabilirmis ;)

 

Hiç yorum yok: