14 Kasım 2008 Cuma

Londra'da Bir Gece Kulubu: Amika



Gezmeyi, yemeyi, icmeyi seven her Turk insani gibi biz de Londra gece hayatinin acilisini ilk firsatta yaptik. Ilk gittigimiz yer her ne hikmetse Londra'nin en iyi kulubu secilmis* olan amika oldu.


*The London Club and Bar Awards 2008



Mekan en iyi club olma sifatini kapida adiniz yoksa/unlu biri degilseniz sizi iceri almayarak hakkiyla tasiyor. Iceri girebilmek icin bir de ciddi sik giyinmeniz gerekiyor. Bizim adimiz kapiya yazdirildigi icin kapida 2 dakika bekledikten sonra iceri girebildik.

Giris kizlara bedava ancak erkeklerin 20 pound odemesi gerekiyor.

Icki fiyatlari:

Kokteyl 12, bira 5 pound. Bu arada barmaid'lerden icecek alirsaniz mutlaka bahsis birakmanizi istiyor, aklinizda olsun.

Mekana uye olmak isterseniz hem uyelik formunu hem de neden uye olmak istediginizi anlatan bir onyazi sunmaniz gerekiyor. Bir nevi is basvurusu yapiyorsunuz yani...

Iceride localar bulunmakta. Asagidaki resimde gordugunuz yuvarlak sehpalarin etrafindaki koltuklardan bahsediyorum. Bu localarin rezervasyonunun 1000 pound olduguna dair bir soylenti var. Ancak bizim gordugumuz bir locada bir adam, ve 7-8 uzak dogulu kiz, baska locada baska 1 adam ve 7-8 guzel kizdan olusan 2 farkli grup vardi. Bunun disinda iceride 2 adet daha oda bulunmakta. amika web sitesinden daha ayrintili olarak bilgi alabilirsiniz.

Bu bilgilerin uzerine metro cikisinda dagitilan sahane magazin gazetelerinde bizden bir gece once Sienna Miller'in da mekanda oldugunu duyunca yine de o gece ucuz kurtuldugumuzu dusunup huzurla uyuyabiliyoruz...


Adres / Telefon:
63 Kensington High St
London, W8 5SE, United Kingdom

+44 845 666 5001

Hiç yorum yok: