3 Ocak 2009 Cumartesi

Soho'da Naif Bir Aksam...

Busaba thai yemek icin fena olmayan bir mekan. Rezervasyon yapmiyorlar ancak sirada bekleyerek girebiliyorsunuz. Ekip iyi calistigindan 30 dakikadan cok beklemeden masanizda oturabiliyorsunuz.
Yemek iyi ancak tum yemekleriniz yni anda geldigi icin (baslangic ana yemekle beraber gelmekte) hizlica yemek yemeniz gerektigini hissedeceksiniz. Caylar iyi, Thai Calamari, Ordek, Green Thai curry-hindistancevizi seviyorsaniz denemeye deger... Garsonlar sicakkanli, ancak acele yemek yediginiz gibi tabaklar gider gitmez hesabi da masanizda gordugunuzde hizlarina sasirmayin... Soho disinda Marylbone ve Bond Street yakininda (Bird Street) 2 subeleri daha mevcut. Web sitelerinden detayli bilgi almak icin tiklayin..

Soho Nanobyte disaridan ufak bir yer gibi gozukse de oldukca buyuk.Bar yemegi disinda taze meyveli kokteyl, viski ve bira icebilirsiniz. (Ale ve viski menusu zayif olmakla beraber) Mekan cok gurultulu olmadigindan ozellikle haftaicleri arkadaslarinizla sohbet etmek icin iyi bir mekan. Web steleri icin tiklayin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yani oyle bir canli anlatim, oyle bir betimleme ki sayin yazarin busaba ve nanobyte'i kaleme alis sekli, kendisiyle gezmis gibiyim oralari.