25 Ocak 2009 Pazar

The Wapping Project

1977'ye kadar Londra'nın elektrik santrali olarak kullanılan Wapping santralinin kapanması sonrasında sanat merkezine dönüştürldü. Londra'nın doğusunda bulunan santralin orijinal malzemeleri de hala mekanda görülebilmekte.
28 Şubata kadar devam edecek olan Turning The Season sergisi Londra'ya gelince mutlaka görülmesi gereken bir sergi. Giriş ücretsiz. Santralin ön bahçesinde ilk olarak göreceğiniz Birdy, ağaç üzerindeki 100 kuş yuvasından oluşmakta ve Lozan'daki tasarım okulu ECAL tarafından tasarlanmış. Sonbahardan ilkbahara geçişi simgelemekte. Bu çalışmayı Temmuz sonuna kadar görebilirsiniz.



Moda fotografçısı Thomas Zanon-Larcher tarafından çekilmiş, Jules Wright tarafından yönetilmiş Alex ve Alice'in fotograf hikayesinden gözlerinizi alamayacaksınız. Alex(Elliot Cowan), Paul Smith, Alice(Hannah Shaw) ise YSL, Anouska Hempel Couture, Preen ve Sergio Rossi tarafından giydirilmiş.

Sergi elbette bu kadarla bitmiyor, daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayın. Sonrasında santralin içindeki restaurant ve barda da bir şeyler yiyip, içmeniz kesinlikle önerilir.
Adres: Wapping Hydraulic Power Station
Wapping Wall
London
E1W 3SG
Telefon:+44 (0)20 7680 2080

Hiç yorum yok: