15 Aralık 2008 Pazartesi

Londra'da Brezilya Eglencesi

Londra'nin en guzel yanlarindan biri de dunyanin her yerinden insanlarin yasadigi bir sehir olmasi. Farkli ulkelerden gelen insanlar evlerinde oturmayip gida sektorune de giriyor elbette. Bu vesile ile en guzel Thai, Italyan, Fransiz, ve hatta Brezilya yemeklerini/kulturunu gorup tadabiliyorsunuz.
Guanabara da Londra'nin unlu Brezilya restaurant'larindan. 21. yuzyilda Brezilya'lilara ozgu bir aliskanlik mi bilinmez ancak yemek rezervasyonu fax ile yapiliyor. Yemek listesinden istediginiz 3 giris, anayemek ve tatlidan birini secerek mekana fax olarak gonderiyorsunuz. Gittiginizde masaniz hazir, onunuzdeki servis kagidinda adiniz mevcut ve sectiginiz yemekler isaretli.
Mekan oldukca buyuk. Muzik elektro latin :) Saat 09:30'a kadar DJ caliyor. Sonrasinda da performans mevcut. Ancak oturdugunuz yerden gormeniz pek mumkun degil. Sahne etrafinda yer tutmakta fayda var.

Yemekler fena degil. Mangolu hindi ve hindistancevizi sosunda kedibaligina iyi puan verdik. Tatlilar fena degil, giris yemegi olarak da Belcika usulu midye veya mangolu, fistikli salata yiyebiliyorsunuz. Haftasonlari giris yemek rezervasyonu yaptiginizda ucretsiz ancak saat 9dan sonra girmek isterseniz kisibasi 10poundu gozden cikarmaniz gerekiyor.

Onerim mekana yemege gelmek yerine saat 9dan once yemeksiz eglence icin gelin, gereksiz para harcamamis olursunuz. Brahma birasi fena degil. Corona havasi var ancak alkol orani %4.8, pint olarak icemiyorsunuz, o acidan publara gore biraz pahali. Kokteyller fena degil, sampanya bolca tuketiliyor.

Saat 10:30 gibi de Brezilya muzigi calan grubun canli performansini izleyip, yoruluncaya kadar dans edebilirsiniz...

Web sitesine gitmek icin tiklayin.

Hiç yorum yok: